We gaan iets Jul19

Tags

Gerelateerde artikelen

Deel dit artikel

We gaan iets

NIEUWS DOEN!

Vanaf 1 september kan iedereen in Nederland gratis de MorningMail ontvangen. Iedere ochtend even de laatste nieuws headlines en het weer, tv tip voor die dag en dagelijks wisselende rubrieken over reizen, restaurants, wijn, boeken, muziek, crowdfunding, websites, theater en series alsmede things to do!

Waarom?

Omdat het handig is! Het zijn geen hele lange verhalen maar alles is kort en bondig. Mocht je toch meer willen lezen over het bewuste onderwerp dan kun je vaak doorklikken naar de website van de schrijver/blogger.

We hebben steeds minder tijd en dan is het handig als je kort ieder ochtend even een overzicht ziet van het nieuws en het weerbericht. Voor de rubrieken kun je doorklikken dus de MorningMail is enorm efficiënt. Als je tegenwoordig de kranten leest valt het op dat er steeds meer verdieping in het nieuws is en er ook veel andere artikelen in staan die niets met het nieuws te maken hebben. Dat is logisch omdat iedereen tegenwoordig 24/7 nieuws op zijn mobiele telefoon binnen krijgt. Maar 90% van die artikelen sla je over, eigenlijk zonde. Bij ons kun je die artikelen en column ook lezen. We geven je de eerste 100 woorden en dan kun je doorklikken als je wil, je komt dat op de website van de schrijvers/bloggers.

De MorningMail gaat gemaakt worden door Nurl.nl en daar kun je dan ook je inschrijven voor de MorningMail. En als je deze toch zat bent op een bepaald moment kun je onderaan de MorningMail je uitschrijven. Zo simpel is het.

We mikken de eerste maanden op 1000 inschrijvers maar uiteindelijk is iedere Nederlander onze doelgroep.

468 ad