Wat doen wij? Sep01

Tags

Gerelateerde artikelen

Deel dit artikel

Wat doen wij?

NuRL is uitgever van diverse nieuwsbrieven voor winkeliers, bedrijven en diverse steden. Er is geen medium zo doeltreffend als een nieuwsbrief. Geen krant, geen tv, geen radio, niet online, niet social media.

Mensen die zich aanmelden voor een nieuwsbrief kiezen hier heel bewust voor. Het bevat een product of een onderwerp wat de ontvanger aanspreekt. Het is een abonnement dat je niets kost en je kan je altijd eenvoudig afmelden. Geen enkele verplichting, geen enkele looptijd.
Ondernemers die een nieuwsbrief gebruiken komen naar hun doelgroep toe in plaats van af te zitten wachten tot de doelgroep naar hun toe komt.

Veel ondernemers en winkeliers hebben niet de tijd of kennis om keer op keer een nieuwsbrief te maken. Die frustratie nemen wij uit handen. Jij kan ons tekst en beeldmateriaal aanmaken wat wij omzetten in een nieuwsbrief. En dat is niet eens zo duur.

Je kan informatie opvragen door ons te mailen info@nurl.nl of  ons bellen op 06-83780565

Goodiebag

Sinds kort zijn we begonnen met het samenstellen van goodiebags. Heb je iets te vieren of organiseer je een event dan stellen wij een goodiebag samen van plaatselijke ondernemers. Het is voor de ontvanger wel zo leuk om iets te ontvangen uit zijn regio en voor de ondernemer veel effectiever. Wil je meer info ontvangen over de goodiebag vraag dan informatie hierover aan op info@nurl.nl of bel 06-83780565

468 ad