Goodiebags Aug22

Tags

Gerelateerde artikelen

Deel dit artikel

Goodiebags

Voor een door ons georganiseerd event zochten wij een goodiebag met flyers en kortingbonnen van plaatselijke ondernemers maar dat bleek moeilijker dan we dachten. Sterker nog, het lukte ons niet. De goodiebags die we konden bestellen hadden vooral een landelijke insteek. Ook leuk maar met de goodiebag die wij voor ogen hadden wilden we nou juist de plaatselijke ondernemer een plezier doen.

Tsja, en als dat er niet is dan moet je hem zelf maken dachten wij. Zo ontstond het idee voor onze ‘stads’ goodiebag.

Heb je iets te vieren of organiseer je een event dan stellen wij een goodiebag samen van plaatselijke ondernemers. Het is voor de ontvanger wel zo leuk om iets te ontvangen uit zijn regio. Ben je ondernemer en wil je graag een bijdrage leveren aan de goodiebag uit jouw regio dan is dat ook mogelijk. Wat zijn dan de kosten en voorwaarden?

Wij stellen drie soorten goodiebags samen. Om deze aan te schaffen voor een feest of evenement of om weg te geven aan klanten heb je de keuze uit de volgende drie soorten.

Goodiebag A: Dit is een goodiebag met puur folder en flyermateriaal en afhankelijk van het aanbod kunnen hier ook gifts in zitten. Deze bag kost 2,95 per stuk.

Goodiebag B: Dit is een goodiebag met een fles wijn en folder en flyermateriaal. Afhankelijk van het aanbod kunnen hier ook nog andere gifts in zitten. Deze bag kost 9,95 per stuk.

Goodiebag C: Dit is een goodiebag als goodiebag B maar met een duurdere fles wijn of champagne, prijs in overleg.

Wil je graag een folder/flyer (het liefst met een kortingsbon) toevoegen aan een goodiebag dan kost dit 0,10 eurocent per goodiebag met een minimum van 100 stuks. Wil je een gift toevoegen dan is dit gratis.

Je kan ons bereiken via info@nurl.nl of op 06-83780565

468 ad